mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Auto Bijlsma

Auto Bijlsma is sinds 2006 gevestigd in Surhuisterveen, gemeente Achtkarspelen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken auto's en lichte bedrijfsauto's.

We zijn gespecialiseerd in Mercedes-Benz, maar hebben de kennis en ervaring om elk automerk te onderhouden. Bij het onderhoud en reparatie van uw auto is persoonlijke aandacht en betrouwbare service ons kenmerk. Onze monteurs zijn opgeleid als 1e monteur en APK keurmeester. Als uw auto bij ons in de werkplaats is kunt u een vervangende auto meekrijgen.

Beter Auto onderhoud

Sinds november 2013 beschikt Auto Bijlsma over een ruime, schone en moderne werkplaats uitgerust met de nieuwste garage Mercedes-Benz uitrusting en de meest up-to-date diagnostische software voor het analyseren van uw auto. Alle onderhouds- en overige werkzaamheden worden uitgevoerd met het juiste professionele gereedschap. Dit in combinatie met de expertise en know-how van onze monteurs garanderen dat uw auto op de juiste plek behandeld wordt.

De beste occasions

Auto Bijlsma toont de beste tweedehands auto’s in onze moderne auto showroom en ook op de voorplaats vindt u een uitgebreide collectie prima tweede hands auto’s. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom onze auto’s in Surhuisterveen te komen bekijken..

ACTUEEL

Aangesloten

facebook breed

 


Auto Bijlsma

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lauwersweg 18
9231 GR Surhuisterveen

Tel: 0512-364321
info@autobijlsma.nl

bijlsma.PNG

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering